Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Casper - úspěšný junior 2017

7. 6. 2017

Výstavní sezóna 2017 pro nás začala v lednu národní výstavou v Brně. Byla to první Casperova výstava v kategorii mladých a dopadla výborně . Dostal V1 a svůj první CAJC. Počátkem února jsme se do Brna vrátili na dvou denní mezinárodní výstavu. Konkurence již byla početnější a mezinárodní, ale po oba dny jsme opět vybojovali V1 a CAJC a tím pádem i titul Český junior šampion. Super , ale do postupu do starší kategorie nám chybí téměř půl roku a vlastně není o co hrát. Vzali jsme si tedy dva měsíce volna, lázně a tak trošku tréninku.

V dubnu a květnu jsme absolvovali cvičně mezinárodku  v Budějovicích a Litoměřicích s cílem získat BOJ, který nám ještě chyběl. Bohužel se nám BOJ vyhýbal a máme jen BOS z Litoměřic.

Na počátku června jsme vyrazili na třídenní mezinárodní výstavu do Nitry s cílem získat tři V1 s CAJC a tím i slovenského junior šampiona. Vytoužený BOJ by byl bonusem navíc. Mise byla úspěšně splněna. Po všechny tři dny jsme byli úspěšní a tak v neděli byl Casperovi udělen titul Slovenský šampion krásy mladých, vysněný BOJ a tím i kvalifikace na CRUFTS a titul  DERBY WINNER 2017. Ze sobotního klání ještě dostal ocenění GRAND PRIX SLOVAKIA JUNIR WINNER 2017.  Teď už nás čeká jen bonitace na klubovce v Chlumci a od července začínáme ve starší kategorii .

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Casper 2017