Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Jaro u mazlíků na vítězné vlně

Slovenský trip v prvním červnovém víkendu se náramně vydařil. Třídení výstavní klání v Nitře pro Caspera znamená tři tituly V1 CAJC a tím i Slovenský Junior šampion.  Navíc tituly Derby Winner 2017 ze soboty a z neděle titul Grand Prix Slovakia Junior Winner 2017 a JBOB - vítěz třídy mladých papillonů . 

Poslední jarní výstava byla mezinárodka v Litoměřicích. Casper sice zabodoval titulem V1 CAJC a BOS , ale ještě že Linda Voláriková byla na nás hodná. Caspík se se choval jako správný kašpar čumák věčně u země a záda jako luk. No a páníček to taky moc nevylepšil , údajně ho vodil jako krávu z pastvy. Ale důležitý je výsledek a ten byl super.

Tímto jsme uzavřeli mládežnickou sezónu a teď již hurá do dospěláků.

Koncem dubna jsme v rámci příprav absolvovali mezinárodní výstavu v Českých Budějovicích s výsledkem V1 Cajc - tentokrát  Caspera vystavoval Jarda a hoši ....... musíte trošku přidat v tréninku

Zima nás definitivně opustila a mazlíci se chystají na jarní sezónu. Kira a Lenny se zapojí do Rungo aktivit, aby se připravili na další ročník Zahořanského Deci Maratonu.  Kaspík se připravuje na několik jarních výstav nejen v Česku ale plánuje i velký Trip na východ - na Slovensko.

 

 

Náhledy fotografií ze složky 2017